Sök
Stäng denna sökruta.

Massage

En massagebehandling kan vara enbart en stund för avslappning och återhämtning eller innehålla behandlande moment. Du väljer själv inriktning på behandling i samband med att du bokar tid.

Behandlingsplan vid värk

Våra behandlingar

Djupgående massage i förebyggande syfte där massage- och töj teknik kan kombineras, ger en skön avkoppling och släpper på spänningar. Går att få helkropp vid 50 och 80 minuter, vid 25 minuters behandling väljer du en del vi ska jobba med.

Är en djupgående massage där vi jobbar igenom muskler/muskelgrupperna som orsakar problemet, med hjälp av töj teknik, Djupgående massage och triggerpunktsbehandling. Vid behov görs det tester och rehabilitering och rörelseövningar kan tillkomma.

Är en lättare massage för dig som behöver komma ner i varv. Med hjälp av lätt och lugn massageteknik hjälper det dina muskler att slappna av och du får en avstressande stund. Går att få helkropp vid 50 och 80 minuter, vid 25 minuters behandling väljer du en del vi ska jobba med.

Idrottsmassage är en behandlingsform som passar dig som är antingen idrottare eller motionär. Med hjälp av djupgående massage., Töj-teknik och triggerpunktsbehandling, detta för att hjälpa till att få den spännanda struktur som utsätts lite extra vid träning att slappna av.  Denna behandlingsform är ett bra sätt att få mer rörlighet, påverkar återhämtning och hos idrottare kan detta användas både innan och efter träning/tävling.

Koppning är en gammal traditionell läkekonst som behandlar på djupet. Med hjälp av vakuum och sugkoppar skapas ett undertryck som effektivt ökar blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter i bindväven. Detta i kombination med klassisk massage är en behandling som verkligen går in på djupet och släpper på spänningar och låsningar i alla problemområden.

Medicinsk fibromassage är en speciellt anpassad, mild massageform för dig med kronisk smärta. Behandlingsformen passar även för dig som har stressymptom eller sömnproblem och vill ha en lugn och avslappnade behandling. Behandlingen bygger på samarbete mellan klient och terapeut. Bara du vet vad din smärta innebär och massagen anpassas därför efter dig och din situation. Metoden har visat mycket goda

Lotorpsmetoden är en mycket effektiv metod för att behandla andningsproblem.

Metoden bygger på manuella behandlingsmetoder och för bland annat följande åkommor har den ett mycket gott resultat:

 • Hosta
 • Doftallergi
 • Parfymallergi
 • Astmaliknande åkommor där astma inte konstaterats

 

Lotorpsmetoden bygger på behandling av andningsmuskulaturen och hemövningar som syftar till att lära patienten att andas på rätt sätt. Framförallt poängteras utandningens vikt.

Behandlingen är 90 min.

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem och har betydelse för att ditt immunförsvar i kroppen ska förbättras.

Ett trögt lymfsystem kan göra att du känner dig svullen i armar, ben och ansikte, men kan också ge smärta i nacke och rygg, yrsel, huvudvärk, sömnsvårigheter och domningar och stelhet i kroppen, en behandling som är bra för alla men extra bra för dig med svullnad.

Massagen stimulerar lymfsystemet så att överskottsvätska och slaggprodukter som finns i kroppen kan transporteras bort.
Som terapeut arbetar vi med strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland ges även djupare grepp för att lösa upp stopp och vätskeansamlingar, ödem, som eventuellt kan ha bildats.

Gravidmassage är som namnet antyder en massageform utformad för kvinnor under graviditeten. Som gravid får man ofta besvär med musklerna på kroppens baksida, framförallt rygg o ben.
Tekniken utgår helt enkelt från en vanlig massage som är anpassad för gravida kvinnor och de behov och problem som då kan uppstå. Massage ger ökat välbefinnande, avkoppling & smärtlindring.
Det kan handla om att massera på ett mjukare vis och/eller behandla på områden som belastas extra mycket av en graviditet, eller ren cirkulationsmassage för att få igång lymfsystemet o blodcirkulationen o avhjälpa svullna ben o fötter.

Massagen kan bokas från v.1-40+ och utförs på en specialanpassad kudde som placeras
på massagebänken, där ligger man bekvämt både på mage, sida och rygg under hela graviditeten. 

Övrig information

Våra olika behandlingslängder:

 • 25 minunter
 • 50 minuter
 • 60 minuter
 • 80 minuter
 • 90 minuter

Våra behandlingar kostar enligt nedan:

 • 25 min – 500 kr
 • 50 min – 830 kr
 • 60 min – 940 kr
 • 80 min – 1160 kr
 • 90 min – 1270 kr

Har du friskvårdsbidrag via din arbetsplats?

Hos oss kan du använda bidraget för samtliga våra tjänster.

Välj om du bokar via din friskvårdsportal eller via oss direkt. Till exempel, bokar du en massagebehandling via vår hemsida så hjälper vi dig på plats att nyttja ditt friskvårdsbidrag.

Vi är anslutna till följande friskvårdsportaler:

Om du behöver avboka din tid – gör det senast 24 timmar innan din behandling. Annars debiteras du för hela kostnaden. Avboka gör du via bokningssidan alternativt via mail eller telefon direkt med din terapeut.

Våra terapeuter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi har tagit emot din
avbokning / ändring av tid

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Anmäl dig till vår mamaträning genom formuläret nedan.

Anmäl dig till vår mammaträning genom formuläret nedan.

Vi ser fram emot att träna
tillsammans med dig!

Du har fått en bokningsbekräftelse via mail. Vi har även skickat med praktisk info inför träningen.

Anmäl dig till vår gravidträning genom formuläret nedan.

Vi hjälper dig uppnå dina mål

Lämna dina uppgifter, så kontaktar vi dig inom kort för bokning av kostnadsfri konsultation.